Therapeuten

“Behandeling is het begin van het verder werken aan jezelf”

Ik werk als GZ Psycholoog en ben sinds 1998 gecertificeerd eerstelijnspsycholoog. Mijn werkwijze is klachtgericht en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de doelen waarvoor u zich heeft aangemeld bij de praktijk. In 1997 heb ik mij zelfstandig gevestigd als psycholoog in de eerstelijnszorg. Ik werk in de ‘Basis GGZ’ omdat ik affiniteit heb met het behandelen van veelvoorkomende klachten zoals angst en depressie. Dit betreft veelal kortdurende behandelingen, maar soms kan indien nodig een behandeling worden verlengd. Daarnaast richt ik mij op het behandelen van trauma, eetstoornissen en gedragsverandering bij oa obesitas. De psychotherapeutische technieken zijn vooral EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie. Naast mijn werk binnen in de ‘Basis-GGZ’ ben ik als traumatherapeut verbonden aan de Stemmenpoli Alkmaar. Hierbij wordt gewerkt volgens de ‘Maastrichtse Methode’ gericht op dissociatie en stemmen horen met oa EMDR en Voice Dialogue.

In de groepspraktijk Huiswaard werk ik samen met ervaren EMDR therapeuten. Wij werken samen op basis van deskundigheid met name op het gebied van EMDR, Schematherapie en complex trauma. De therapeuten bij de samenwerkende (mannelijke) psychologen zijn drs. James Rijnders (werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag , drs. Gerard Alma (werkzaam op dinsdag en donderdag) en drs. Marcel Langendijk (werkzaam op vrijdag).

Deze werkdagen vallen binnen kantooruren 9.00 – 17.00 uur. Allen zijn bereikbaar via het secretariaat op tel. nr.  072 561 9091

 

SAMENWERKING OP DE PRAKTIJK

Ik werk in mijn professioneel (multidisciplinair) netwerk het meest, frequent, samen met

VICINO AGB Code 53530463

GZ Psycholoog, Rijnders, J.: agb code 94002004

GZ Psycholoog, Alma, G.: agb code 94001753

GZ Psycholoog, Langedijk, MJJ.: agb code 94017012

Waarneming wordt onderling geregeld.

 

De samenwerkingspartners zijn de huisartsen en de SGGZ instellingen zoals GGZ Noord-Holland Noord en Vicino.