Wie zijn wij?

“Behandeling is het begin van het verder werken aan jezelf”

Ik werk als GZ Psycholoog en ben sinds 1998 gecertificeerd eerstelijnspsycholoog. Mijn werkwijze is klachtgericht en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de doelen waarvoor u zich heeft aangemeld bij de praktijk. In 1997 heb ik mij zelfstandig gevestigd als psycholoog in de eerstelijnszorg. Ik werk in de ‘Basis GGZ’ omdat ik affiniteit heb met het behandelen van veelvoorkomende klachten zoals angst en depressie. Dit betreft veelal kortdurende behandelingen, maar soms kan indien nodig een behandeling worden verlengd. Daarnaast richt ik mij op het behandelen van trauma, eetstoornissen en gedragsverandering bij oa obesitas.De psychotherapeutische technieken zijn vooral EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie. Naast mijn werk binnen in de ‘Basis-GGZ’ ben ik als praktijkopleider verbonden aan het Rino te Amsterdam en de Opleidngsmaatschap Psyzorg gericht op het opleiden van GZ psychologen.

In de groepspraktijk Huiswaard werk ik samen met ervaren EMDR therapeuten. Wij werken samen op basis van deskundigheid met name op het gebied van EMDR, Schematherapie en complex trauma.

Ook ben ik een dagdeel verbonden aan de groepspraktijk Spel te Heerhugowaard